DE ELEKTRICITEITSWERKEN VAN MAWED ELECTRO: KWALITEIT EN VEILIGHEID VERZEKERD

Een expert voor uw elektriciteit van a tot z

Elektriciteit, het is de drijvende kracht van zo goed als alle voorzieningen in uw huis. En de zekeringskast is het kloppend hart van uw elektriciteitsnetwerk. U wendt zich dus met recht en reden tot een expert die al uw elektriciteitswerken met kennis van zaken en overeenkomstig de geldende veiligheidsvoorschriften kan realiseren.

Het volledige aanbod van MAWED ELECTRO

MAWED ELECTRO staat in voor de installatie, het onderhoud en de herstelling van uw elektrische installatie maar alles begint uiteraard met een goed onderbouwd elektriciteitsplan. Wij geven u graag een woordje uitleg over alle aspecten van onze dienstverlening. Overloop even de onderstaande topics: het zal u wellicht verrassen waarvoor u allemaal een beroep op ons kunt doen.

MAWED ELECTRO situatieplan / eendraadschema

Opmaak elektrisch situatieplan / eendraadschema

Een elektrisch schema stelt uw elektrische installatie grafisch voor. Het toont alle elektrische circuits, de verbinding van de elektrische kringen, de schakelaars, aardingspunten enz. De opmaak van een elektrisch schema is verplicht elk nieuwbouwproject en voor de uitbreiding van uw elektrische installatie, bijvoorbeeld bij verbouwingswerken. Wij tekenen uw elektrisch plan vakkundig uit en maken uw installatie keuringsklaar. Die keuring zelf gebeurt door een bevoegd controleorganisme.

Nieuwe installatie MAWED ELECTRO

Nieuwe installatie

Als ervaren installateur voert MAWED ELECTRO het elektrisch situatieplan nauwgezet uit. Wij plaatsen alle zekeringskasten, elektrische leidingen, stopcontacten en schakelaars. We verzorgen uw verlichting en zelfs de aansluiting van uw keukentoestellen. Daarnaast zijn wij ook vertrouwd met de moderne domotica-oplossingen zoals video- en parlofonie, automatisering van rolluiken, garagepoorten enz.

Elektriciteit verbouwingen MAWED ELECTRO

Elektriciteit bij verbouwingen

Het gebeurt wel vaker dat u als eigenaar van een woning na verloop van tijd overweegt om verbouwingswerken uit te voeren. Bijvoorbeeld omdat uw behoeften of prioriteiten veranderd zijn. En dat heeft ook zijn weerslag op uw elektriciteit. Geen nood: u kunt op MAWED ELECTRO vertrouwen voor de efficiënte aanpassing van uw elektrische installatie zodat zij optimaal beantwoordt aan uw nieuwe noden.

Elektriciteit vernieuwen MAWED ELECTRO

Elektriciteit vernieuwen

Als u een oud huis gekocht heeft, dan voldoet de elektrische installatie meestal niet meer aan de huidige normen, zowel qua comfort als qua veiligheid. De vernieuwing van de elektriciteit is een zeer ingrijpend en omvangrijk werk dat enkel aan een echte specialist kan overgelaten worden. MAWED ELECTRO vernieuwt uw elektriciteit volledig conform uw wensen.

Elektriciteit uitbreiden MAWED ELECTRO

Elektriciteit uitbreiden

Een Belg breidt zijn woning graag uit en dan moeten de nutsvoorzieningen waaronder ook uw elektriciteit volgen. Bouwt u een bijkeuken of een veranda? Laat u een garage naast het huis zetten? Dan trekken wij uw elektrische installatie vakkundig door naar de betreffende ruimte zodat u al snel zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe aanbouw.

Elektriciteit herstellen MAWED ELECTRO

Elektrische herstellingen

Tenslotte is het belangrijk dat u weet waar u terecht kunt als er zich een probleem met uw elektriciteit voordoet. Een plotse stroomuitval, geregeld een stroomstoring? Dan volstaat het niet om de zekering steeds opnieuw in te schakelen. Contacteer MAWED ELECTRO om te onderzoek wat er aan de hand is. Wij herstellen uw zekeringskast, vervangen zekeringen, sporen een eventueel stroomverlies op. Geeft een van uw huishoudapparaten een kortsluiting, dan repareren wij uw wasmachine, kookplaat of oven. Wij staan paraat voor alle herstellingen en dringende depannages.

 
 
 

OP ZOEK NAAR EEN EXPERT VOOR DE PLAATSING, DE VERNIEUWING OF DE HERSTELLING VAN UW ELEKTRISCHE INSTALLATIE?

Neem dan contact op met MAWED ELECTRO voor een afspraak en een gratis offerte. Wij verplaatsen ons in heel de provincie Oost-Vlaanderen.