MAWED ELECTRO, UW ELEKTRICIEN VOOR PARTICULIERE NIEUWBOUW- EN RENOVATIEPROJECTEN IN OOST-VLAANDEREN

MAWED ELECTRO, sterk in elektriciteit voor nieuwbouw

Bent u volop in de weer met de organisatie van de bouw van uw nieuwe woning in Oost-Vlaanderen? Dat is inderdaad een tijdrovende aangelegenheid: materialen vergelijken, aannemers contacteren enz. Als u aan de elektriciteit toe bent, dan komt ons bedrijf MAWED ELECTRO in beeld. Wij zijn al tal van particuliere klanten van dienst geweest met de elektrische installatie in hun nieuwbouwwoning. Wij nemen het complete project op ons, van de minutieuze voorbereiding tot en met de uiteindelijke oplevering van een installatie die klaar is voor de elektrische keuring. Het spreekwoord zegt “Goed begonnen is half gewonnen” en dat nemen wij zeer ter harte want wij hechten veel belang aan een goede voorbereiding van de werken. En die begint met een uitvoerige bespreking van uw plannen. De plaatsing van een elektrische installatie is immers op en top maatwerk in functie van uw specifieke behoeften. Wij ontwerpen het eendraadschema, plaatsen de zekeringskasten en leggen de volledige nieuwe installatie, zowel binnen en als buiten uw huis.

Renovatie van uw elektriciteit: een uitdaging voor MAWED ELECTRO

Heeft u een bestaande woning aangekocht, dan is het mogelijk dat de elektrische installatie niet helemaal aan uw noden beantwoordt. Te weinig stopcontacten, de buitenverlichting is niet optimaal, op de zolder hangt enkel een peertje en u wilt daar een volwaardige kamer creëren … Met een vrij eenvoudige ingreep kunnen zulke zaken snel gerealiseerd worden.

Maar dateert uw huis van begin 1900, dan dringen zich natuurlijk ingrijpende elektriciteitswerken op. Alle leidingen moeten vervangen worden want ze voldoen niet aan de huidige veiligheidsvereisten. En bovendien is een oude installatie niet in lijn met de huidige normen qua comfort en technische mogelijkheden. Denk maar aan de nieuwe toepassingen van onze tijd: domotica, internet, databekabeling … In dergelijke huizen dient uw elektriciteit helemaal vernieuwd en verzwaard te worden.

Of het nu gaat over een nieuwe woning of een bestaand huis, in beide gevallen bent u bij MAWED ELECTRO aan het goede adres. Wij garanderen u de professionele verwezenlijking van al uw elektriciteitswerken, steeds met materialen van de beste kwaliteit en voor een zeer correcte prijs.

NOOD AAN DESKUNDIG ADVIES VOOR UW ELEKTRICITEIT IN EEN NIEUWE OF BESTAANDE WONING?

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek en een gedetailleerde offerte!